Scrapbooking som present

Det här med att ge bort presenter kan ömsom vara en ganska knepig och tidskrävande process at få ihop, det tror jag att vi alla har erfarit. Inte minst när man ska ge till barn, små barn eller en gåva till barnens föräldrar. Just i detta avseende tycker jag att scrapbooking, alltså att ge bort en scrapbook, är något av den perfekta gåvan och en pryl som alltid kommer vara uppskattad – ibland hela livet ut!

En scrapbook = perfekt present till nybliven mamma

Har du exempelvis en kompis som är nybliven mamma eller pappa kan en scrapbook med bilder på barnet bli en helt underbar present. Du kan exempelvis ta hjälp av dina andra vänner att samla in bilder på barnet och föräldrarna. En kul idé är exempelvis att skapa scrapbooking som ett slags kronlogisk krönika över ett par år, förslagsvis från bröllopet och fram till barnets nuvarande ålder. Jag gjorde nämligen en sådan scrapbook ganska nyligen och gav bort som doppresent till min bästa kompis och det blev en väldigt, väldigt uppskattad present.

Scrapbooking skapar presenter som uppskattas hela livet

Det roliga med en sådan present är att den dessutom varar, en bra scrapbook med personliga bilder behåller man ju hela livet. Dessutom kan man ju alltid bygga vidare på en scrapbook själv, varför det också är en present som kan trigga igång ett nytt intresse hos mottagaren.

Med andra ord. Scrapbooking = en väldigt bra kunskap att ha när det är dags att ge bort personliga och roliga presenter.